Искам да попитам и аз в тази тема за пистовия ремък.Та значи вчера паля и нещо шляпа под капака,като дигнах капака и видях че от пистовия ремък е останало половината и другото е като на конци.Въпроса е да го срежа и да я закарам или да ме задърпат до там(водната помпа ме притеснява,ма не знам тя от него ли се върти)за 1.9 ЖТД става дума.Мерси
Известие
Collapse
No announcement yet.
пистов ремък
Collapse
X
-
По-добре я задърпай дотам,няма страшно за водната помпа,тя се върти от ангренажаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Xtrime7 е прав. Не е нужно да се скъса пистовия.
Изскача от една от ролките , и протърква гадния пластмасов капак. През дупката в капака при ангренажния се натрескват парчета от капака и от ремъка.
Говоря от опит. вчера си взех колата от майстор. Сменени всички смукателни клапани. Този път И ролките на пистовия... И аз така си мислех, че при проблем с него, ще остана само без хидравлика и без зареждане.
Та - в тази връзка - търся си здрав пластмасов капак на ангренажния - за 1.6 ТС, от старите (тези и с металния капак) Става ли от някой друг ТС или са различни за 1.4 , 1.6 , 1.8 ?Last edited by Ivo_; d.m.y г., 18:52.145 1.6TS '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo_ Покажи съобщениеXtrime7 е прав. Не е нужно да се скъса пистовия.
Изскача от една от ролките , и протърква гадния пластмасов капак. През дупката в капака при ангренажния се натрескват парчета от капака и от ремъка.
Говоря от опит. вчера си взех колата от майстор. Сменени всички смукателни клапани. Този път И ролките на пистовия... И аз така си мислех, че при проблем с него, ще остана само без хидравлика и без зареждане.
Та - в тази връзка - търся си здрав пластмасов капак на ангренажния - за 1.6 ТС, от старите (тези и с металния капак) Става ли от някой друг ТС или са различни за 1.4 , 1.6 , 1.8 ?
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
EDIT: Ето го:
Comment
-
Comment